Acest site este cofinanĊ£at din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

UMFIasi
Login / Creaza cont
UMFIasi UMFIasi

Prima pagina

CEPS

Despre proiect

Noutati

Media

Rezultate proiect

Forum

Contact

Parteneri

Despre proiect

Parteneri in cadrul proiectului sunt Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca si Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi.

Alaturi de cei 2 parteneri ai sai din cadrul proiectului, Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa" Iasi a participat la dezvoltarea ideii de proiect si pregatirea proiectului, stabilind resursele necesare implementarii acestuia, lista de activitati si planificarea lor in timp si au propus componenta echipei de experti.

Activitatea de cercetare va fi monitorizata de echipele din cadrul  Universitatii de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa"   si  Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca , cei doi parteneri contribuind si la cofinantarea proiectului. Componenta multidisciplinara a proiectului  este asigurata prin intermediul expertilor propusi de  Universitatea "Al.I. Cuza" Iasi. In cadrul implementarii proiectului, partenerii vor asigura caracterul trans si multidisciplinar al cercetarilor, dar si acoperirea unei arii geografice foarte largi.